Atc herbs
Atc herbs cuci darah

Keterangan

👍😊 ATC diakui antara herba yang terbaikk... kerana banyak membantu menyelesaikan masalah penyakit kronik 👍👍👍TUGAS UTAMA ATC HERBS : CUCI DARAH KOTOR

Darah kotor adalah keadaan di mana darah tidak mengandungi oksigen, melainkan bertoksid. Darah kotor boleh menyebabkan banyak masalah kesihatan. Darah seharusnya mengangkut oksigen dan nutrisi yang diperlukan tubuh untuk memberikan organ tubuh kita makanan. Pemakanan tidak seimbang, berkolestrol tinggi, terlampau manis, masin atau masam selalunya akan mengganggu sistem pencernaan badan kita. Bahan-bahan yang berlebihan tadi akan tertinggal dalam badan kita bila ianya tidak dinyahkeluarkan dengan sempurna. Kebanyakan makanan pula mengandungi pengawet, penaik, perisa tambahan, perasa dan pewarna tiruan akan larut dalam darah sebagai toksid yang akan menyebabkan darah menjadi pekat dan kita istilahkan ianya sebagai “Darah Kotor”. Dan punca lain yang sangat merbahaya ialah pelbagai jenis ubatan moden hospital/klinik yang berada dipasaran yang diproses berasaskan dadah. Ianya sangat popular sebab ianya cepat bertindak.

Kepentingan darah bersih kepada organ dan sistem badan :

Darah yang bersih akan dipam berulang-alik masuk dan keluar kepada setiap organ badan, segaligus mempengaruhi sistem badan, sistem imun, antibodi, sistem saraf, hormon dan sebagainya. Bagi memastikan sistem ini berfungsi dengan baik kita sangat-sangat memerlukan darah yang bersih dengan kandungan oksigen dan zat yang diperlukan secukupnya serta mempunyai kadar kecairan yang sesuai. Darah yang pekat dan kotor akan menjejaskan semua sistem, sekaligus akan menghasilkan berbagai-bagai penyakit yang berkait dengan darah, saraf, organ dan lain-lain.

Apakah penyakit yang senang dan selalu dihidapi oleh mereka yang mengandungi darah kotor?

Senarai dibawah adalah diambil secara rawak, sebenarnya masih banyak lagi penyakit-penyakit yang disebabkan darah kotor :

a) Jangkitan kuman dalam darah
b) Darah tinggi
c) Kencing manis / diabetis.
d) Kegemukan
e) Gatal / berkudis
f) Sakit / lenguh-lenguh urat-saraf
g) Mudah letih
h) Stress
i) Penyakit kulit seperti kurap, panau atau badam
j) Sakit jantung
k) Komplikasi hati
l) Buah pinggang
m) Buasir
n) Batu karang
o) Hapetitis B
p) Senggugut
q) Strok
r) Uluran / medu
s) Hulu hati
t) Radang paru-paru
u) Ulser
v) Barah
w) Kegemukan

KELEBIHAN PRODUK KAMI DI ATC HERBS

KANDUNGAN ASAS : IPORURU
Iporuru adalah sejenis herba tradisional Peru dan perumusannya telah berkesan membantu beribu-ribu orang pesakit, Ia boleh membantu menyelesaikan jangkitan penyakit telinga, kanser payudara, jangkitan saluran kencing, neuralgia, keputihan, hepatitis, rhinitis, buasir, penyakit sendi, radang paru-paru, kurap, batuk, radang ovarium, sakit haid, jerawat, nefritis, endometritis, ophthalmia, sakit gigi, bronchitis, sifilis, sakit tekak, asma, resdung, cyctitis, deman, fleckles, artritis, bitnik-bintik hitam, tebuan sengat, sakit pinggang dan punggung, kebas, kurap kaki, penyakit kayap, selsema, pelbagai penyakit kulit, penyakit pruritus. Haid tidak teratur & anda akan dapat melihat hasilnya dalam masa 1 – 6 hari.

CAT’S CLAW-BARK & KELEBIHAN :
Membantu untuk meningkatkan gejala kedua-dua osteoarthritis dan artritis reimatoid, kekacauan system penghadaman termasuk pembengkakan dan kesakitan usus besar (diverticulitis), keradangan usus (colitis) bawah, buasir dan sindrom usus bocor.

GRAVIOLA & KELEBIHAN :
Membantu pencegahan jangkitan bakteria, jangkitan parasit, batuk, keradangan hidung dan kerongkong, herpes dan mengosongkan usus-usus.

HERCAMPURI & KELEBIHAN :
Membantu memperlancar pencernaan. Rawatan hepatitis dan rawatan vena.

CHANCA PIEDRA STONEBREAKER & KELEBIHAN : 
Membantu dalam pelbagai masalah saluran kencing termasuk jangkitan, kesihatan & kebengkakan, batu ginjal, masalah saluran penghadaman, termasuk gas, hilang selera, sakit perut, jangkitan usus, sembelit & cirit-birir.

ACHIOTE LEAF & KELEBIHAN : 
Membantu untuk merawat masaalah kulit, menghilangkan sakit parut, hepatitis, afrodisiak, anti-bersifat berak darah dan anti-pyretic.

WIRA-WIRA & KELEBIHAN : 
Membantu untuk anti-asma. Kanser, tumor, bronchitis dan antibiotic yang kuat.

CALA HUALA & KELEBIHAN : 
Membantu dalam pemulihan tempat halus dan luka, menghapuskan asid urik (mengubati artritris reumatik) membersihkan darah, merawat penyakit kulit seperti ekzema, psoriasis dan dermatosis, memperbaiki masalah-masalah paru-paru, buah pinggang dan pundi kencing, anti keradangan, analgesia (sakit pelegaan), anti virus, anti kulat.

Lokasi Kedai