Perfume
Byuharrum

Keterangan

MARI AMBIL TAHU, SHARING PELUANG SIDE INCOME 2018.
πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
PANAS, BARU KELUAR OVEN, SUDAH BOMMM SELURUH MALAYSIA, VIRAL HINGGA NEGARA JIRAN, RAMAI ARTIS & SELEBRITI TURUT SERTA, LAKU KERAS. πŸ’₯πŸš€πŸš€πŸš€

BARU DILANCARKAN PADA NOV 2017. BELI MINYAK WANGI BYUHARRUM PERFUME + PERCUMA KEAHLIAN. MINYAK WANGI YANG SETARAF WANGIAN ORANG KAYA2. MESRA SOLAT & HARUMAN TAHAN LEBIH DARI 12 JAM.

Terdapat dua jenis haruman sahaja Byuharrum Perfume, senang nak buat pilihan.
GUCCI FLORA for women
AQUA POLO for men

MODAL MINIMA SERENDAH RM60 TERMASUK DELIVERY.

Sistem Binary plan dan Unilevel Matahari. (Peluang untuk cipta pasif income max RM3,500 setiap hari)

ADA DUA PAKEJ MARKETING SAHAJA :
(Satu IC terhad untuk 7 akaun sahaja)

PERBEZAAN AHLI/USAHAWAN

Beli 10 botol dpt free 2 botol (12botol) percuma keahlian pakej Usahawan.
Modal SM = RM50
Modal SS = RM600
Caj Delivery = RM50 (SS offer free delivery)

Beli sebotol perfume (percuma keahlian pakej Agen.)
Modal SM = RM60
Modal SS = RM60
Caj Delivery = RM10 (SS offer free delivery)

Pakej = Usahawan/Agen
Bonus Tajaan tanpa had = 40%/30%
Bonus Pairing unlimited = 20%/15%
Max pair Sehari = RM3,500/RM375
Max Pair Sebulan = RM105,000/RM11,250
Bonus Unilevel Unlimited = 10 level RM400k++ / 5 level RM1.8K++
Insentif point hanya untuk pakej usahawan sahaja, boleh redeem smart phone, smart TV, Jam, Melancong dll.
Hanya Pakej Usahawan sahaja layak mohon jadi Master/Mobile Stokis.

Boleh join serentak 3 tapak (usaha 2 tapak, automatik bonus masuk 3 tapak akaun biz)

atau

Join serentak 7 tapak (usaha 4 tapak, automatik bonus masuk 7 tapak akaun biz)

http://www.byuharrum.com

Biz paling hot terkini JOIN TAK RUGI, RUGI KALAU TAK JOIN.

http://www.wasap.my/60163359806/Byuharrum

####################

DUA PILIHAN
(Pakej Agen - pakej pengguna, komisyen kurang sedikit. Pakej Usahawan adalah tiket terbaik untuk menjadi seorang jutawan sebab komisyen dan bonus sgt lumayan)
"""""""""""""""""""
Nak komisyen kecil atau nak komisyen besar?

Usahawan rekomen Usahawan/Agen komisyen 40%.

Agen rekomen Usahawan/Agen komisyen 30%.

Komisyen tajaan untuk seorang ahli boleh dapat 2 kali, semasa rekomen ahli & setelah ahli upgrade pakej. Boleh rekomen ahli tanpa had, komisyen tetap dibayar.

""""""""""""""""""""""""""
Nak makan bonus 5 keturunan generasi network atau 10 keturunan generasi network?
Unilevel bonus yg paling lumayan sebab tanpa had, boleh rekomen seberapa ramai ahli tanpa had utk setiap direct tajaan akan menjadi byk unilevel kaki gajah. Pakej Usahawan 10 keturunan network sgt besar & sgt lumayan.

""""""""""""""""""""""""""
Nak pasif income kecil setiap hari atau nak pasif income besar setiap hari?
Hanya rekomen minima 2 org ahli. Susun & bina network aktif kiri & kanan dlm sistem dan anda layak dpt bonus setiap hari dan boleh diwarisi. Satu akaun usahawan mampu cipta pasif income max RM3,500 setiap hari.

"""""""""""""""""""""""""""
Nak Usahawan Point Bonus atau tak nak?
Hanya Pakej usahawan sahaja ada insentif melalui redeem point boleh tebus smart phone, smart tv, jam, melancong dll...

Next....
Kereta Mewah, Rumah Mewah.

""""""""""""""""""""""""""""""
Kita tak perlu menjual pun, hanya promote macam biz dropship @ rekomen org beli sahaja, bila org beli automatik terus jadi ahli, kita pula dapat komisyen spt dlm marketing plan.

Kita cuma ambil order & rekod saja online/offline, produk sykt/stokis yg akan hantar guna poslaju kepada customer di seluruh Malaysia hingga depan pintu alamat yg mereka berikan.

Sambil2 berfacebook, berwhatsapp kita dah boleh jalankan biz ni tanpa menganggu tugas harian yg lain.

Produk yg kita dpt, boleh guna sendiri atau boleh juga dijadikan tester untuk customer.

Sambutan sgt menggalakkan.

JOIN TAK RUGI, RUGI KALAU TAK JOIN.

Tunjuk ajar percuma dari penaja dan group vvip rakan biz.

Boleh bermula dengan pakej Agen/Usahawan dgn modal serendah (SM - RM60/RM550) (SS - RM60/RM600) termasuk caj delivery. Boleh upgrade pakej bila2 masa.

http://www.byuharrum.com

http://www.wasap.my/60163359806/Byuharrum

Lokasi Kedai